Søg
Close this search box.

Lys op din have til hygge 6 forslag på belysning

Lidt udendørs belysning kan nå langt hvis de handler om at skabe hygge udenfor! Fra smarte terrasser til træbeklædte gårdhaver, den rigtige udendørsbelysning kan hjælpe dig med at opfylde en række behov, herunder belysning, der gør opgaver lettere, sætter stemningen og holder din familie og gæster sikre.

En autoriseret elektriker kan hjælpe både med inspiration og installation, vi anbefaler Norh Elektriker, find din lokale Norh afdeling her;

Norh Elektriker Amager – beliggendes på Amager, så dækker denne elektriker Amagerbrogade, Dragør Tårnby og Kastrup.

Norh Elektriker Østerbro – Dækker Nordhavn, Østerbro, Østerbrogade og Svanemøllen

Norh Elektriker Frederiksberg, her kan du få hjælp til belysning på Frederiksberg og omegn.

Veranda og terrassebelysning
Vægmonterede lygter
Madlavning og underholdende festligheder, der afholdes udenfor efter mørkets frembrud, kræver belysning, der er praktisk og sikker. Praktiske og økonomiske, vægmonterede lamper kan opfylde en række behov og giver fokuseret opgavebelysning til…

Oplyser sikkert indgangspartier.
Madlavning og arbejdsområder.
Spiseområder.
Små dæk.
Og mere…
Vogn Lanterne
Vognlanterner kan hjælpe med at definere terrasse- og gangbroens kanter, oplyse stien til døre og indgangspartier og oplyse forhindringer såsom trapper og havebede.

Parameter lys
Parameterlys tilbyder form og funktion, tilføjer et dekorativt element, men endnu vigtigere, når de er placeret korrekt på nøglepunkter i din gård, tilføjer du vejledning til ind- og udgangspunkter på din ejendom.

Blandet belysning
Blandet belysning kan skabe en virkelig magisk effekt i hele din ejendom. Professionel installation kan spare dig tid og penge, bekvemt planlægning og udnyttelse af allerede eksisterende elektriske ledninger.

Uplights
Uplights i plantesenge spotter større træer og buske nedenunder.
Downlights
Downlights belyser bekvemt trapper og siddeområder.
Trappelys og Striplys
Belysning med trappelys og striplys til rækværk forbedrer sikkerheden i høj grad.
Gulvlamper
Gulvlamper oplyser nemt siddepladser og arbejdsområder.
Lysdæmpere hjælper lys med dobbelt funktion.
For nemt at kontrollere lysstyrkeniveauer efter tid eller humør, kan du overveje at tilføje lysdæmpere til nyinstalleret eller eksisterende udendørsbelysning.

Dekorativ belysning og stemningsbelysning
LED-belyste plantepotter
Få planter og landskabspleje til at poppe med LED-belyste plantekrukker. Langt fra den gennemsnitlige urtepotte, får disse fantastiske lys ikke kun planter til at springe, men udstråler udendørs lys på højt niveau, hvilket gør dem til et fremragende valg til gangbroer.

String lys
Ikke kun til feriebelysning længere, lysslynge kan tilføje gnist og stemning til enhver udendørs indstilling, såsom træer, pergolaer, pergolaer, stolper og møbler. De er også meget effektive, når de bruges til at beklæde rækværk og guide gæster langs gangbroer.

Hængende trælamper
Fra klassiske udendørs campinglanterner til sjove håndværksfund, ophængning af lanterner fra træer med fiskesnøre kan bringe romantik og magi til udendørs underholdende rum. Batteridrevne eller rigtige fyrfadslys gør belysning til en leg, bare sørg for at holde stearinlys på sikker afstand fra blade.

Energibesparende belysningsmuligheder
LED
Når du vælger armaturer og pærer til udendørs belysningsmuligheder, skal du overveje energibesparende LED-muligheder, som bruger op til 85 procent mindre energi end glødelamper og op til 50 procent mindre energi end lysstofrør. Hader du at skifte udendørs pærer? LED’er holder i gennemsnit mere end 10 år – det er 25 gange længere end glødelamper og 2-5 gange længere end lysstofrør.

Solar
Solar belysningsmuligheder er også et fremragende valg, der konverterer og lagrer solens energi og kommer i en række forskellige typer og anvendelser, herunder vægmonteret, lygtepæl, sikkerhedslys og lanterner. Sørg for at tjekke “natlige driftstider” på produktmærkningen for at sikre, at du har nok sollys til at betjene solcellelys i dit område. Føler du dig klog? Lav et par soldekorative lys til dig selv.

Sørg for, at udendørsbelysning er sikker
Det kan være sjovt at tilføje udendørs belysning til din ejendom, hvis det gøres ordentligt og sikkert. Nogle installationer kan kræve ledning af underjordiske elektriske kabler, yderligere ledninger inden for væggene i dit hjem, installation af armaturer, korrekte GFCI-udtag og meget mere. Sørg for, at alt udendørs elektrisk arbejde i hjemmet installeres korrekt og sikkert af en autoriseret fagmand, ved at bruge UL-listede, vejrbestandige, sikkerhedskompatible materialer og enheder.

Forvandl dit rum og drag fuld fordel af din tid udendørs. Kontakt Elux og lys din have op med det nyeste inden for udendørsbelysning i dag.

Kontakt Norh for mere info og montering af stikkontakt.

Læs flere spænende artikler i deres blog!

Work tools

Redaktionen

Vi består af et lille team af elektrikere og elinstallatører i København - Stort interesse i indretning og belysning arkitektur

Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn’t do than by the ones you did do.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *