Søg
Close this search box.

Montering af vejbelysning i haven

Montering af vejbelysning i haven

Vejbelysning i haven er en af ​​de mest dramatiske måder, du kan forbedre din have på. Ved at tilføje lamper får du fordel af:

  • Forbedret stemning, perfekt til at skabe stemning, mens den er underholdende.
  • Øget sikkerhed ved at belyse mørke steder omkring dit hjem og afskrække tyve.
  • Bedre sikkerhed ved at belyse gangbroer og trin.

Få monteret vejbelysning hos Autoriseret Elektriker 

Er det muligt at nyde alle disse fordele uden at øge din elregning mærkbart? Heldigvis er svaret ja. Du skal simpelthen finde energieffektiv vejbelysning. Her er nogle populære muligheder og funktioner at vælge imellem. Hvis du har brug for hjælp med montering så kan du med fordel bruge dig af autoriseret elektriker Gentofte

Det kører selvfølgelig i hele København og du findes dem både syd på, læs om deres elektriker Amager her. Og læs om hvordan de arbejder med lampeopsætning her.

Typer af udendørsbelysning og vejbelysning

Effektive udendørs inventar findes i mange varianter.

Vægmonterede lanterner: Er området omkring dit huse og garageporte mørkt? Placer et strategisk lys monteret på forsiden af ​​dit hus, så gæsterne kan finde din adresse i mørket.
Loftarmaturer: Installer disse i verandaoverhæng til permanent belysning ved din for- eller bagindgang.
Hængende hængelamper: Disse går normalt på verandaen for at forbedre kantstenens appel.
Spotlights, projektører og brøndlys: Fremvis dine træer, springvand, arkitektoniske søjler og andre funktioner om natten.
Postlygter: Lav en dramatisk erklæring med høje stolpelanter for enden af ​​en gangbro tæt på gaden. Du kan også bruge stolper til at belyse din pool, terrasse eller baggård til underholdende formål.
Sti -lanterner: Lys gangbroer og havesenge op med lanterner tæt på jorden.
Trinlys: Disse er typisk installeret på stigningen af ​​et trin, og skinner nedad for at gøre trin let at se uden at skabe blænding.
Energieffektive funktioner
For at nyde stor skønhed og andre fordele ved udendørs lys uden at betale meget mere på din energiregning, skal du kigge efter udendørs inventar med disse funktioner:

Automatisk slukning ved dagslys: På denne måde sparer du energi uden at skulle indstille alarmen tidligt for manuelt at tænde lyset, når solen står op.
Timere: Det næstbedste ved en automatisk slukning er en timer. Indstil det, så lysene kun er tændt, når det er mørkt.
Bevægelsessensorer: Hvis du har til hensigt at installere nogle lys udelukkende af sikkerhedsmæssige årsager, er bevægelsessensorer en god mulighed. For det meste forbliver de slukket og tilføjer intet til din elregning. Hvis nogen nærmer sig din bagdør eller indkørsel (eller hvor du end vælger at installere lyset til bevægelsessensoren), får armaturet liv og belyser ubudne gæster.

 

Hand with led lamp
Caucasian Electrician at Work
Jon

Jon

Jeg skriver om tekniske ting og arbejder som kunderådgiver hos ELUX

Læs mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *