Søg
Close this search box.

Hvad koster montering af lyddæmper – lysdæmper pris

Vil du kunne tilpasse belysningen til lejligheden? Ved at installere en lysdæmper kan du nemt hæve og sænke belysningen, når det er nødvendigt.

Hvad koster det at installere en lysdæmper?

Men hvad koster det at installere en lysdæmper? Omkostningerne er påvirket af en række forskellige faktorer – vi gennemgår hvilke her.

At kunne sænke og øge styrken af ​​belysningen i dit hjem er guld værd ifølge de fleste: du kan øge styrken, når du skal se ordentligt – for eksempel når du arbejder eller gør rent – og du kan sænke den, når du er leder efter en mere atmosfærisk belysning. Men hvad koster det at installere en lysdæmper?

Lej en elektriker til at installere lysdæmper pris

Når du hyrer en elektriker til at installere en lysdæmper, lander prisen normalt mellem 1.300 og 2900 kroner (inklusiv lysdæmper).

Omkostningerne ved at hyre en elektriker er påvirket af flere forskellige faktorer, du kan læse mere om nedenfor.

Når du installerer en lysdæmper, påvirkes omkostningerne af følgende faktorer:

-Hvilken type lysdæmper du vælger
-Der findes forskellige varianter af lysdæmpere, der passer til forskellige behov og forhold. Lav en grundig research og køb selv en lysdæmper, eller spørg efter en pakkepris, hvor en passende lysdæmper der passer til dine behov er inkluderet i prisen, når du hyrer en elektriker til at installere din lysdæmper.
-Hvor i landet bor du
-Timeprisen for elektrikere plejer at variere alt efter, hvor i landet du bor. Bor du i en mindre by, er det ofte billigere, mens timeprisen kan være lidt højere, hvis du bor i en storby. Det skyldes, at prisen afspejler det generelle lønbillede i forskellige byer. Rejsetiden for elektrikeren påvirker dog også prisen, så bor du på landet kan det være en højere slutpris. Lokalt er altid bedst i pris, vælg f.eks. denne elektriker Valby, hvis du bor i Valby
-Hvilken elektriker hyrer du
-Den generelle timepris for ansættelse af en elektriker er 450-800 kr/time. Hvor meget forskellige elektrikere tager for at installere en lysdæmper kan dog variere meget. Derfor kan du ofte reducere de samlede omkostninger ved din installation ved at indhente tilbud fra flere forskellige elektrikere. På denne måde kan du sammenligne de tilbud, du modtager, og derefter træffe en beslutning ud fra, hvilken spiller der giver dig det bedste tilbud.

Derfor bør du hyre en autoriseret elektriker, når du installerer en lysdæmper

En installation af en lysdæmper må kun udføres af en autoriseret installatør. Selvom det kan føles fristende at forsøge at udføre el-arbejdet på egen hånd eller at hyre en billigere el-installatør, som ikke har det rigtige certifikat, kan dette ikke anbefales ud fra et sikkerhedssynspunkt, da en defekt el-installation i værste fald kan føre til til en brand. Hvis du ikke har hyret en fagmand, er der risiko for, at sagen ikke bliver godkendt af dit forsikringsselskab, hvilket kan blive en bekostelig affære.

Når du vælger at hyre en autoriseret elektriker til at installere din lysdæmper, kan du føle dig sikker på, at installationen udføres sikkert og korrekt i overensstemmelse med gældende brancheregler.

Work tools

Redaktionen

Vi består af et lille team af elektrikere og elinstallatører i København - Stort interesse i indretning og belysning arkitektur

Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn’t do than by the ones you did do.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *