Søg
Close this search box.

LED-pære myter, du bør ignorere

Lavenergi LED-belysningsteknologi er fremtidens bølge. Er du stadig i mørke? Lad os hjælpe dig med at adskille fakta fra hypen omkring denne stadig mere populære belysningsmulighed.

Lysdioder holder for evigt
Hvor længe holder LED-pærer egentlig? Som alle lyskilder vil lysdioder falme langsomt over tid. Afhængigt af driftsforholdene kan veldesignede armaturer bevare 70 procent af deres oprindelige lysudbytte i 6 år eller 50.000 timer eller mere. Hvis du kører dem 24/7, holder de dig dobbelt så længe som lysstofrør og mange gange længere end glødelamper.

LED-pærer er dyre
De samlede omkostninger ved LED-belysning over tid kan være væsentligt lavere end konventionelle systemer. Selvom de oprindelige armaturers omkostninger kan være højere, har LED-armaturer en længere levetid, er mere holdbare og pålidelige og kræver færre vedligeholdelses- og materialeomkostninger og bruger langt mindre energi end deres fluorescerende og glødende fætre. Årlige belysningsomkostninger kan reduceres med op til 80 procent, og tilbagebetalingen af ​​din investering kan ofte opnås på mindre end tre år. Det er også en god forsikring, fx låsesmed København anbefaler lys for at forhindre indbrud. Læs mere på Låsesmed Lyngby DK

Jeg bør vente på, at LED-priserne falder, før jeg investerer i denne belysningsteknologi
At vente vil koste dig mere i det lange løb. Belysning er ofte en af ​​de største energiudgifter i en virksomhed. Inkrementelle prisfald på LED-teknologi vil blive mere end opvejet af tilbagebetalinger i energibesparelser. Det kan ikke betale sig at vente.

LED-lysteknologi er for ny
LED-pærer har været i udbredt brug i over et årti. LED’er har gjort sig fortjent til deres plads som en pålidelig belysningsteknologi, der er blevet brugt i kritiske sikkerhedsapplikationer og har hurtigt vundet popularitet til industriel brug takket være deres omkostningseffektive, effektive, bæredygtige lys af høj kvalitet. Deres imponerende holdbarhed gør dem til et topvalg til industrielle applikationer med høj intensitet såsom produktionsoperationer, lager, vedligeholdelse og mere.

LED’er indeholder kviksølv
LED-belysning indeholder ikke kviksølv. Imidlertid indeholder fluorescerende stoffer og kompaktlysstofrør (CFL’er) farligt kviksølv. Ikke alene er de kviksølvfrie, men LEB-pærer genererer kun omkring halvdelen af ​​varmen af ​​deres modstykker og producerer en begrænset mængde UV-stråling.

LED-pærer er ikke lyse nok til industrielle applikationer
Takket være teknologiske fremskridt er LED’er ideelle til disse applikationer. En bred vifte af armaturer – fra lav til høj lumen-output – er tilgængelig i dag, hvilket giver mulighed for at vælge belysning, der passer perfekt til dine specifikke forretningsbehov. Placering er afgørende for korrekt optik, så sørg for at konsultere en professionel for at planlægge effektiv lysplacering.

LED-lys er for blåt
LED-belysning er “kølere” end andre belysningsfarver. Den blå nuance af LED’er varierer fra de gule toner i traditionel belysning. Kunder nævner dog ofte en forbedring i belysningskvalitet og effektivitet efter opgraderinger. Hvis du har bekymringer, så overvej en anden nuance i det stadigt voksende udvalg af LED-farver, der nu er tilgængelige.

LED’er tilbyder dårlige dæmpningsevner
Veldesignede LED’er tilbyder praktiske, målrettede dæmpningsindstillinger. Kvalitet betyder noget. Veldesignede LED’er kan give gradvis dæmpning over mange flere trin end deres konkurrenter, og tilbyder målrettede indstillinger for den perfekte kombination af bekvemmelighed, stemning og energibesparelser. Selvom LED-pærer ikke kræver en speciel lysdæmper, skal du købe dæmpbare LED-pærer, der er kompatible med traditionelle lysdæmpere, eller opgradere dine lysdæmpere.

En elektriker kan hjælpe og sørge for at du får den bedste belysningsevne:

Læs mere: Norh Elektriker Gentofte, hvis du bor i Gentofte kommune

Læs mere: Norh Elektriker Lyngby, hvis du bor i Lyngby

De magnetiske forkoblinger i LED’er kræver service og udskiftning
LED -pærer bruger ikke magnetiske forkoblinger – de bruger elektroniske drivere. Veldesignede drivere kræver ikke udskiftning. Elpærer, som glødelamper, fluorescerende lamper og halogenider, bruger magnetiske forkoblinger, der slides over tid, især med hyppig tænd og sluk. LED’er deler ikke disse egenskaber, fordi LED’er er halvledere, ikke pærer. De kræver elektroniske drivere til at styre strømforsyningen. Se efter elektroniske drivere med veldesignede, integrerede kontrolfunktioner for maksimal effektivitet og funktionalitet – som dæmpning, registrering og automatisk tænd og sluk-funktion.

LED -belysning fungerer ikke godt i miljøer med høj temperatur
Godt designede lysdioder fungerer smukt i en lang række temperaturer. LED’er fungerede mindst lige så godt som fluorescerende lys og HID’er i temperaturtest udført af uafhængige laboratorier, især i kolde miljøer, hvor anden belysningsteknologi lider. Kvalitet betyder dog noget. Vælg belysning, der er omhyggeligt designet til at håndtere varmeafledning – uanset hvilket klima du vil bruge dem i.

LED’er er for lyse til applikationer med høj intensitet
Godt designede LED-pærer klarer blænding og lysplacering med optik, hvilket minimerer en direkte sigtlinje til LED’er såvel som blænding, og farvetemperaturen for disse applikationer er også fremragende.

Lad ikke gammel belysningsteknologi efterlade din virksomhed udbrændt. Opgrader til LED -belysning ved hjælp af Norh entreprise idag til lampeopsætning og opsætning af lampe.

Work tools

Redaktionen

Vi består af et lille team af elektrikere og elinstallatører i København - Stort interesse i indretning og belysning arkitektur

Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn’t do than by the ones you did do.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *