Søg
Close this search box.

Midlertidig el til byggeri – byggestrømtavle m.v.

Elux med vores samarbejdspartnet tilbyder komplette ydelser vedrørende design, dimensionering og installation af midlertidige el-anlæg og midlertidig byggestrøm.

Vi samarbejder med Leje.Nu, læs mere om leje af byggestrømstavle med bimåler

En forstyrrelsesfri og sikker elforsyning er vigtig for, at en bygning kan køre så gnidningsfrit som muligt. Vi kortlægger byggeprojektets behov for byggestrøm fra start til slut og hjælper med beregninger, dimensionering og leverancer udført af autoriserede elektrikere. 

Et veltilrettelagt el-anlæg, der er korrekt dimensioneret, giver lavere omkostninger og minimerer driftsforstyrrelser. Det er vigtigt at planlægge og oprette forskellige dokumenter for tilslutning til elnettet i god tid inden byggestart, da sagsbehandlingstiden varierer med de forskellige elnetselskaber.

Lej byggestrømtavle og få midlertidig el tilbud

Kontakt os nu, vi kan være behjælpelige med midlertidig el og give dig tryghed i projektet. Hos os kan du også få hjælp vi tilbyder både vikarer og udlejning af minigravemaskiner samt hjælp af elektrikere og låsesmede samt andre håndværkerfag ved behov. 

Work tools

Redaktionen

Vi består af et lille team af elektrikere og elinstallatører i København - Stort interesse i indretning og belysning arkitektur

Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn’t do than by the ones you did do.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *